Responsive Menu
Add more content here...

Sabaaydi/kruidenstempel massage

Sabaaydi massage

Sabaaydi massage: reinigen, verwarmen en kalmeren

Bij de Sabaaydi of kruidenstempel massage wordt het lichaam gestempeld met warme kruidenstempels en vervolgens gemasseerd met warme olie.

Het is een Oosterse en een Westerse massage in één! De werking van de kruiden gaat diep en werkt een aantal dagen door.

De massage bestaat uit een aantal handelingen. Allereerst worden rug en schouderpartij met warme Thaise kruidenbuidels gemasseerd.
De Thaise kruidenmix bevat o.a. Borneol & Camphor, Citroengras, het blad en de vrucht van de Kaffier, Tumeric en Kaffir limoen. Deze hebben een reinigend, verwarmend en kalmerend effect.
Daarop volgt een ontspannende oliemassage van de rug. De laatste restjes spanning vloeien weg bij de hoofdmassage. De behandeling wordt afgesloten met een oliemassage van de voeten. De totale massage duurt een uur en kan naar behoefte worden aangepast.

Deze massage brengt verlichting bij spierpijn, allerlei vormen van reuma, fibromyalgie, jicht en spierdystrofie. Het bevordert het afvoeren van afvalstoffen bij verzuring van het lichaam, bij afvallen, vasthouden van vocht of oedeem.
Het heeft een reinigend effect op de organen en werkt aderwand verstevigend.

Deze massage werkt preventief voor een gezond lichaam. Door middel van deze Sabaaydi massage komen onderliggende blokkades vrij en gaat de energie weer stromen.

Wilt u weten welke massages nog meer mogelijk zijn? Kijk dan even op deze pagina.