Responsive Menu
Add more content here...

Wie is Charlotte Truijens?

Mijn naam is Charlotte Truijens en ik ben sinds 2014 eigenaresse van Praktijk Mi Tierra, waar ik als energetisch therapeute behandelingen geef. Tevens geef ik cursussen en workshops. Naast mijn werk als energetisch therapeute geef ik ook holistische lessen zoals Yoga, Pilates en Bodybalance op sportscholen.

Zelf ben ik in 2013 door persoonlijke omstandigheden in aanraking gekomen met energetische therapie, waardoor ik een totaal andere kijk op het leven heb gekregen. Mede daardoor heb ik ook ontdekt waar mijn hart ligt en ben ik begonnen met mijn praktijk.

Waarom de naam Mi Tierra?

Mi Tierra is de Spaanse benaming voor aarde, letterlijk vertaald mijn aarde of mijn thuisgrond. Deze naam is de titel van een nummer van Gloria Estefan en is mij vanaf het begin ingegeven. Als er een eigen bedrijf zou komen, dan zou ik het Mi Tierra gaan noemen. En dat is dus gebeurd.

Wat heeft de aarde met een energetische praktijk te maken? Zonder contact met de aarde kun je niet in balans komen, de letterlijke vertaling van het logo van Praktijk Mi Tierra houdt dan ook in: tussen Aarde en Kosmos brengen we je in balans.

Missie & Visie

Mijn doel is om mensen te helpen en te laten ervaren wat energetische behandeling met je kan doen en hoe krachtig en mooi dit kan zijn. Hiermee helpen we je in de juiste richting van het pad dat je mag bewandelen.

Bij Praktijk Mi Tierra worden diverse energetische behandelingen vanuit het Usui systeem gegeven, alle vanuit het hart en op natuurkundige basis en met behulp van mijn gidsen. Ik ben gediplomeerd in het geven van o.a. Kristaltherapie en Aura Chakra Healing.

Een energetische behandeling wordt met name als zeer ontspannend ervaren en kan diepe rust brengen, ook kan het een verwerkingsproces in werking zetten en inzicht geven dat er mede voor zorgt dat je krachtiger in het leven komt te staan.

Praktijk Mi Tierra, Charlotte Truijens, energetische behandelingen, even voorstellen, over mij

Waarom een energetische behandeling?

Een energetische behandeling kan een prachtige en zeer welkome aanvulling zijn op de reguliere zorg.

Klachten in het fysieke lichaam hebben vaak een diepere oorsprong. De onderliggende blokkades zijn vaak ontstaan vanuit een situatie waar men zich op dit moment niet meer van bewust is of waar iemand liever niet meer aan wil denken. Het zijn de onderliggende gedachten en trauma’s die uiteindelijk, als er niks mee gedaan wordt, zorgen voor een fysieke klacht.

Een energetische behandeling kan je helpen om bij deze onderliggende blokkades te komen en deze op een rustige manier op te lossen. De oplossing ligt binnen onszelf en er moet dan ook een motivatie zijn en een wil om bij jezelf naar binnen te kijken. Dit alles gebeurt onder veilige begeleiding en waar nodig met uiteraard met de beste nazorg.

Belangrijk om te weten is dat bij een energetische behandeling alleen datgene aangesproken wordt wat aangesproken mag worden en er om deze reden dan ook nooit iets gedaan wordt wat men niet aan zou kunnen.

Veel voorkomende klachten

 • Slapeloosheid
 • Stress
 • Burn-out
 • Overspannenheid
 • Reuma
 • Energetische disbalans in de chakra’s
 • Piekeren
 • Diverse pijnklachten
 • Angsten
 • Hooggevoeligheid
 • Depressie
 • Pijn verlichten bij mensen met een mindere validiteit