Responsive Menu
Add more content here...

Energetische voetbehandeling

voetbehandeling, energetisch, Charlotte Truijens, Praktijk Mi Tierra

Voetbehandeling

Er zijn meerdere vormen van energetische voetbehandelingen mogelijk. Welke voor u het meest geschikt is hangt af van uw wensen en eventuele klachten. Voorbeelden van voetbehandelingen leg ik hierna uit.

Ayurvedische Vital Feet Bowl Massage

Vital Feet Bowl massage is een Ayurvedische voetmassage die je ontspanning en nieuwe energie geeft.

Deze Vital Feet bowl massage wordt gegeven met een schaaltje dat is gemaakt van kaash, een bijzondere samenstelling van koper en tin en samen met de Ghee geeft dit een zeer ontspannend effect.
Met dit schaaltje en de Ghee (kruidenpasta) worden de voeten gemasseerd, dit is bijzonder rustgevend en energetiserend.

In de Ghee zitten diverse reinigende en ontspannende kruiden verwerkt, waardoor het lichaam gaat ontgiften. Het is dan ook aan te raden om voldoende water te drinken na de behandeling zodat je lichaam alle afvalstoffen goed kan afvoeren!

De Vital Feet Bowl is vitaliserend en werkt beschermend tegen veroudering, het bevordert de bloedcirculatie en een goede werking van de ogen.
De Ayuedische Vital Feet Bowl massage en de werking van deze behandeling zijn onderdeel van Ayurveda, de traditionele Indiase gezondheidsleer.

Voetchakra massage

De voetchakra massage is een massage die de chakra’s op het lichaam en de chakra’s onder de voeten met elkaar in balans brengt en heeft een zeer ontspannend effect op het lichaam en geest.

De behandeling wordt gegeven met verwarmde olie en halfedelstenen. Ook de chakra pads worden verwarmd waardoor alle chakra’s goed met elkaar in verbinding worden gezet. Met de verwarmde olie en stenen wordt een zachte massage gegeven waarbij je heerlijk kunt weg dromen!
Deze massage werkt ontgiftend en breng lichaam en geest in balans. Belangrijk is om na een behandeling altijd voldoende water te drinken!

Ik krijg vaak de vraag of deze behandeling ook geschikt is voor mensen met gevoelige voeten.
Deze behandeling kriebelt niet en is eveneens een zeer laagdrempelige energetische behandeling dus werkt ook uitstekend voor mensen met gevoelige voeten.