Cursussen en Workshops

Cursussen en Workshops

Meditatie cursus voor spirituele ontwikkeling:

Bij Praktijk Mi Tierra kun je Meditatie cursussen volgen voor spirituele en  intuïtieve ontwikkeling. De cursussen bestaan uit 7 lessen per cursus, waarin we steeds een andere methode of onderwerp gebruiken om zo inzichten en persoonlijke groei te stimuleren. Er zijn verschillende meditatie niveaus beginners, gevorderden en de groepen zijn klein maximaal 5 personen per groep.

Heb je interesse stuur mij gerust een mailtje!

info@charlottetruijens.nl

Handpan kracht meditatie vanuit het hart:

Tijdens deze geleide meditatie openen we het hart chakra om zo de klanken onze ziel binnen te laten stromen en het emotionele vlak op te ruimen en weer te laten stromen in zijn volledige kracht en zijn.

Deze meditatie vind 4 keer per jaar plaats zie actuele agenda.

Handpan Workshop met extra dimensie en oriëntatie voor aanschaf:

Een Handpan is een bijzonder instrument wat veel gevoelens kan losmaken. De handpan kan je helpen om weer dichter bij jezelf, je eigen ik te komen. Een handpan kan letterlijk en figuurlijk jouw energie vertalen via de magische klanken en zo bijdragen aan een intense liefdevolle verwerking. Mocht je er over denken een Handpan aan te schaffen dan is het belangrijk dat je een goede klik hebt met het instrument, zodat je er alles in kwijt kan en jezelf weer in balans kan brengen.

    

Tijdens een handpan workshop kun je kennis maken met dit prachtige instrument. Een handpan workshop duurt ongeveer een uur en kan met meerdere mensen tegelijk worden gevolgd. Geef wel tijdig aan dat je de handpan workshop met meerdere mensen tegelijk wil volgen. Mocht je besluiten een Handpan aan te schaffen bij Mi Tierra, dan krijg je de handpan workshop gratis.

Aanschaffen Handpan:

Mocht het zo zijn dat je een Handpan wil aanschaffen dan is dit mogelijk. De Handpan wordt dan specifiek voor jou  besteld en gemaakt!

Kristallen meditatie:

Dit is een Krachtige geleide meditatie waarbij we gebruik maken van een kristal en de Deva van het kristal. Een kristal is miljoenen jaren oud en draagt heel veel informatie in zich mee, waardoor je tijdens een kristallen meditatie tot inzichten kan komen die voor jouw persoonlijke groei belangrijk zijn.

Kijk voor data in de actuele agenda of op de facebook pagina van Praktijk Mi Tierra.

Chakra gevoel op doek:

Chakra gevoel op doek is een workshop waarbij we werken op het gevoel van binnenuit.

Dit doen we door middel van vrije expressie op basis van de chakra kleuren. Tijdens het schilderen ontstaat er voor iedereen een geheel eigen doek op basis van gevoel vanuit je diepste kern. Dit doek vertelt een hoop over de situatie van het moment waar je op dat moment inzit. Ik vertaal wat er op doek is geschilderd en op deze manier kun je emoties, groei en verwerking bewust aandacht geven, accepteren en loslaten. Chakra gevoel op doek geeft je een ruim en vrij gevoel van binnen uit en ruimte om verder te gaan!

Kijk in de actuele agenda voor de data! 

 Reiki eerste graad inwijding:

Hierbij ontvang je de inwijding voor de eerste graad van Reiki. De duur van de Cursus is een dag inclusief lunch, cursusboek en certificaat. De dag duurt van 9:30 tot 17:00 uur.

Tijdens deze dag beginnen we in de ochtend met een stuk theorie waarin uitgelegd wordt wat Reiki eerste graad inhoudt en waar het vandaan komt. Je ontvangt in de ochtend de eerste twee inwijdingen en in de middag na de lunch de laatste twee, waarna je op een mede cursist mag gaan ervaren en doorstromen in de energie. Reiki is universele energie en kost jou als persoon geen energie. Je geeft universele energie vanuit de kosmos door en enkel en alleen wat de persoon in kwestie aan energie nodig heeft.

                                                                    

Reiki tweede graad inwijding:

Hierbij ontvang je de inwijding voor de tweede graad van Reiki. De duur van de Cursus is een dag .

Tijdens deze dag leer je de Reiki tekens die bij de 2e graad horen, en leer je ook hoe je mensen of dieren op afstand kan behandelen. Jouw energie wordt sterker en je maakt zelf een persoonlijk groei door in de periode voor aanvang en na de inwijding. Extra begeleiding is hierin altijd mogelijk.

Deze cursus dag is inclusief lunch, cursus boek en certificaat. De dag duurt van 9:30 tot 17:00 uur.

Reiki 3A Practitioner

Als voorbereiding op het Reiki Masterschap ontvang je bij deze inwijding de Reiki Master energie.

Dit kun je voelen in de kracht van de energie zodat je hier alvast aan kan wennen, en kan ervaren wat het je mag brengen in groei en ervaringen. Practitioner houd dan ook letterlijk en figuurlijk het eigen maken van de master energie.

Reiki 3B Master:

Mocht je besluiten om echt voor je afronding in je Reiki Masterschap te gaan dan volgt er een stage traject waarin je begeleid wordt naar dit proces!Je krijgt voor beide krijg je een apart certificaat.

Voor interesse of vragen bel of mail mij gerust.

info@charlottetruijens.nl