Cursussen en Workshops

Cursussen en Workshops

Meditatie cursus voor spirituele ontwikkeling:

 

Bij Praktijk Mi Tierra kun je Meditatie cursussen volgen voor spirituele en  intuïtieve ontwikkeling. De cursussen bestaan uit 7 lessen per cursus, waarin we steeds een andere methode of onderwerp gebruiken om zo inzichten en persoonlijke groei te stimuleren. Er zijn verschillende meditatie niveaus beginners, gevorderden en de groepen zijn klein maximaal 5 personen per groep.

Heb je interesse stuur mij gerust een mailtje!

info@charlottetruijens.nl

 

Handpan kracht meditatie vanuit het hart:

Tijdens deze geleide meditatie openen we het hart chakra om zo de klanken onze ziel binnen te laten stromen en het emotionele vlak op te ruimen en weer te laten stromen in zijn volledige kracht en zijn.

Deze meditatie vind 4 keer per jaar plaats zie actuele agenda.

 

Edelstenen meditatie:

Dit is een Krachtige geleide meditatie waarbij we gebruik maken van een kristal, een kristal is miljoenen jaren oud en draagt heel veel informatie in zich mee waardoor je tijden meditatie tot inzichten kan komen die voor jou persoonlijke groei belangrijk zijn.

Kijk voor data in de actuele agenda of op de facebook pagina van Praktijk Mi Tierra.

 

Chakra gevoel op doek:

Chakra gevoel op doek is een workshop waarbij we werken op het gevoel van binnenuit.

dit doen we door middel van vrij expressie op basis van de chakra kleuren. tijdens het schilderen ontstaat er voor iedereen een geheel eigen doek op basis van gevoel vanuit je diepste kern, dit doek verteld een hoop over je situatie van het moment waar je op dat moment inzit. ik vertaal wat er op doek is geschilderd en op deze manier kun je emoties, groei en verwerking bewust aandacht geven accepteren en loslaten. Het geeft je een ruim en vrij gevoel van binnen uit en ruimte om verder te gaan!

Kijk in de actuele agenda voor de data! 

 

 Reiki eerste graad inwijding:

Hierbij ontvang je de inwijding voor de eerste graad van Reiki. De duur van de Cursus is een dag inclusief lunch cursus boek en certificaat. De dag duurt van 9:30 tot 17:00 uur.

Tijdens deze dag beginnen we in de ochtend met een stuk theorie waarin uitgelegd wordt wat Reiki 1 inhoud waar het vandaan komt. je ontvangt in de ochtend de eerste 2 inwijdingen en in de middag na de lunch de laatste twee waarna je op de mede cursist mag gaan ervaren en doorstromen in de energie. Reiki is universele energie en kost jou als persoon geen energie, je geeft universele energie vanuit de kosmos door en enkel en alleen wat de persoon in kwestie aan energie nodig heeft.

 

                                                                    

 

 

Reiki tweede graad inwijding:

Hierbij ontvang je de inwijding voor de tweede graad van Reiki. De duur van de Cursus is een dag .

Tijdens deze dag leer je de Reiki tekens die bij de 2e graad horen, en leer je ook hoe je mensen of dieren op afstand kan behandelen. je energie wordt sterker en je maakt zelf een persoonlijk groei door in de periode voor aanvang en na de inwijding. extra begeleiding is hierin altijd mogelijk.

Deze cursus dag is inclusief lunch, cursus boek en certificaat. De dag duurt van 9:30 tot 17:00 uur.

 

Voor interesse of vragen bel of mail mij gerust.

info@charlottetruijens.nl