Energetische Voet Behandelingen

Energetische Voet Behandelingen

Ayurvedische Vital Feet Bowl Massage

Vital feet bowl massageVital Feet Bowl massage is een Ayurvedische voet massage welke je ontspanning en nieuw energie geeft.

Deze Vital Feet bowl massage wordt gegeven met een schaaltje wat is gemaakt van kaash een bijzondere samenstelling van koper en tin, samen met de Ghee geeft dit een zeer ontspannend effect.

Met dit schaaltje en Ghee (kruidenpasta) worden de voeten gemasseerd, dit is bijzonder rustgevend en energetiserend.
In de Ghee zitten diverse reinigende en ontspannende kruiden verwerkt, waardoor het lichaam gaat ontgiften. het is dan ook aan te raden om goed water te drinken na de behandeling zodat je lichaam alle afval stoffen goed kan afvoeren!
De Vital Feet Bowl is vitaliserend en werkt beschermend tegen veroudering, het bevordert de bloed circulatie en een goede werking van de ogen.

De Ayuedische Vital Feet Bowl massage en de werking van deze behandeling zijn onder deel van Ayurveda de traditionele Indiase gezondheidsleer.

Voet Chakra massage

20150929_113740De voetchakra massage is een massage die de chakra’s op het lichaam en de chakra’s onder de voeten met elkaar in balans brengt en heeft een zeer ontspannend effect op het lichaam en geest.
De behandeling wordt gegeven met verwarmde olie en half edelstenen ook de chakra pads worden verwarmt alles chakra’s goed met elkaar in verbinding worden gezet, met de verwarmde olie en stenen word er een zachte massage gegeven waarbij je kunt weg dromen!

Deze massage werkt ontgiftend en breng lichaam en geest in balans.Belangrijk is om na een behandeling altijd goed water te drinken!
Ik krijg vaak de vraag is deze behandeling ook geschikt voor mensen met gevoelige voeten?
Jazeker deze behandeling kriebelt niet en is even eens een zeer laagdrempelige energetische behandeling.