Corona maatregelen voor de praktijk!

Corona maatregelen voor de praktijk!

Beste Cliënten,

De praktijk is sinds 11 mei gelukkig weer open. Alle voorzorgsmaatregelen zijn getroffen.
Het is noodzakelijk dat ik bij het maken van een afspraak een vragenlijst met je doorneem. Dit om zo veilig mogelijk een ontspannen massage te kunnen geven.

Klanten mogen niet naar de praktijk komen indien:

a) geen afspraak is gemaakt.
b) Sprake is van verkoudheids-/griepachtige klachten, in brede zin ( bijv: loopneus, keelpijn, niezen, hoesten, koorts van 38 graden of hoger);
c) de klant in de 14 dagen voorafgaand aan de massage, in aanraking geweest is met iemand bij wie een Covid-19 besmetting is vastgesteld.
d) Bij de klant sprake is van een Covid-19 besmetting en de klant nog geen 24 uur klachtvrij is geweest.

In het bovenstaande geldt ook als de Cliënt meent zeker te weten dat er geen sprake kan zijn van een Covid-19 besmetting (bijvoorbeeld omdat er volgens de klant sprake is van hooikoorts).

Ook gelden al deze bovenstaande punten voor mij als Behandelaar.

Zodra ik weet dat ik in aanraking ben geweest met iemand bij wie een Covid-19 besmetting is vastgesteld stop ik met behandelen.
De werkzaamheden worden niet eerder hervat dan 14 dagen na het contact met de patiënt en alleen als ik als Behandelaar geen klachten heb gehad.

Cliënten die vallen onder risicogroepen worden ontraden zich te laten behandelen. Indien een klant onder een risicogroep valt, dient de klant dit van te voren te melden.

Ik ga zelf weer Behandelen zoals ik altijd gedaan heb. Mondkapjes zijn volgens de regels van het RIVM niet verplicht,  omdat deze vragenlijst er aan vooraf gegaan is, dus ik masseer een gezonde klant. Mocht je het toch prettig vinden dat ik een mondkapje draag dan is dat geen enkel probleem, het gaat erom dat jij je prettig voelt. DIT WEL EVEN AANGEVEN BIJ HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK.

Het ondergaan van een behandeling valt onder je eigen verantwoordelijkheid. De praktijk kan niet aansprakelijk worden gesteld omtrent bovenstaande veiligheidsvoorwaarden.

De bijlage geeft een overzichtelijke samenvatting weer van het protocol.
Mochten er nog vragen zijn, neem dan altijd even contact met me op.

Samen zorgen we voor een healthy and safety massage. 🙏 Lieve groetjes