Cursussen en Workshops

Cursussen en Workshops

Meditatie cursus voor spirituele ontwikkeling:

 

 

Bij Praktijk Mi Tierra kun je Meditatie cursussen volgen voor spirituele en  intuïtieve ontwikkeling. De cursussen bestaan uit 7 lessen per cursus, waarin we steeds een andere methode of onderwerp gebruiken om zo inzichten en persoonlijke groei te stimuleren. Er zijn verschillende meditatie niveaus beginners, gevorderden en de groepen zijn klein maximaal 5 personen per groep.

Heb je interesse stuur mij gerust een mailtje!

 

 

Reiki eerste graad inwijding:

Hierbij ontvang je de inwijding voor de eerste graad van Reiki. De duur van de Cursus is een dag inclusief lunch cursus boek en certificaat. De dag duurt van 9:00 tot 17:00 uur.

Tijdens deze dag beginnen we in de ochtend met een stuk theorie waarin uitgelegd wordt wat Reiki 1 inhoud waar het vandaan komt. je ontvangt in de ochtend de eerste 2 inwijdingen en in de middag na de lunch de laatste twee waarna je op de mede cursist mag gaan ervaren en doorstromen in de energie. Reiki is universele energie en kost jou als persoon geen energie, je geeft universele energie vanuit de kosmos door en enkel en alleen wat de persoon in kwestie aan energie nodig heeft.

Reiki tweede graad inwijding:

Hierbij ontvang je de inwijding voor de tweede graad van Reiki. De duur van de Cursus is een dag inclusief lunch cursus boek en certificaat. De dag duurt van 9:00 tot 17:00 uur.

 

Voor interesse of vragen bel of mail mij gerust.